Iratkozzon fel a Vállalkozó Tanoda ingyenes vállalkozói hírlevelére, és azonnal
értesítjük, amint új bejegyzés születik a blogban!
Ráadásul a hírlevélben olyan értékes, ingyenes cikkeket,
tanulmányokat is kiküldünk, amelyeket a blogban nem jelenítünk meg!
 

Feliratkozom

              

HTML


Vállalkozó Tanoda-gyakorlatias üzleti-marketing tanfolyamok kis-és középvállalkozóknak! kihelyezett vállalati képzések: HR, szervezetfejlesztés, online marketing, munkahelyi egészségmegőrzés!

VÁLLALKOZÓ TANODA BLOG-felnőttképzés, tanfolyamok

A Vállalkozó Tanoda ingyenes üzleti -és marketing blogja segítséget kíván nyújtani minden vállalkozónak abban, hogy jobbá tegye marketingjét, és több ügyfélre, több bevételre tegyen szert! Emellett a blogban a Vállalkozó Tanoda Üzleti Szakképző Iskola induló üzleti képzéseiről is rendszeresen hírt adunk! Témakörök: online és offline marketing technikák, vevőlélektan, vevőszerzés, pályázatírás, üzleti képzések, szervezetfejlesztés, céges tanfolyamok, projektmenedzsment, felnőttképzés, piacképes üzleti szakmák.

Friss topikok

  • Kontárblog: pont erről írtam most én kontar.blog.hu/2010/01/25/promocio_vagy_penzelbaszas (2010.01.25. 15:24) Válság és kommunikáció!

A nyári uborkaszezon. Ingyenes videósorozat-2. és 3.rész!

2009.07.14. 15:05 Weinzierl Anett

Kedves Olvasóim!

Máris nézhető az "uborkaszezonos" videó 2. és 3. része.
Nem akartam tovább csigázni a kedélyeket, ezért a 2. és 3. részt együtt töltöttem fel.
A videók a YouTube-on is elérhetőek.

Már dolgozom egy újabb videó sorozaton, mely konkrét gyakorlati ötleteket fog adni arra vonatkozóan, hogy milyen eszközökkel pörgethetjük fel forgalmunkat az "ínségesebb" időkben.
Például részletesen bemutatom majd, hogyan kell egy akciót megtervezni , felépíteni, de főként hatékonyan kommunikálni a célcsoportunk felé.

Ezt a videó sorozatot azonban kizárólag rendszeres hírlevél olvasóimnak szánom majd.

Aki nem szeretne lemaradni erről az ingyenes lehetőségről, annak javaslom, hogy máris iratkozzon fel a hírlevelemre itt! Feliratkozom!

A most következő 2 videóban röviden az Online marketing eszközökre, praktikákra is kitérek.
A két héten belül induló Keresőoptimalizálás a gyakorlatan, valamint a közkedvelt Online marketing specialista tanfolyam keretein belül egyébként töviről-hegyire kivesézzük a keresőoptimalizálást, illetve a költséghatékony online marketing eszközöket.

Az első éven "túl lévő" kisvállalkozók pedig már pályázhatnak támogatásokra is.
Ebben kíván hatékony segítséget nyújtani a Pályázatírás a gyakorlatban kurzusunk, melyre még szintén le lehet adni a jelentkezést!- Pályázatíró tanfolyam

Kellemes videózást és sok ügyfelet kívánok!
 Weinzierl Anett
kisvállalkozói marketing tanácsadó és oktató
www.vallalkozoi-tanfolyamok.net

 

 







 

Címkék: online marketing tanácsadó kisvállalkozó egyéni vállalkozó vállalkozás indítása marketing tippek célcsoport választás kisvállalkozói marketing vevőlélektan vevőkezelés

A bejegyzés trackback címe:

https://kisvallalkozoi-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr871245893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása