Iratkozzon fel a Vállalkozó Tanoda ingyenes vállalkozói hírlevelére, és azonnal
értesítjük, amint új bejegyzés születik a blogban!
Ráadásul a hírlevélben olyan értékes, ingyenes cikkeket,
tanulmányokat is kiküldünk, amelyeket a blogban nem jelenítünk meg!
 

Feliratkozom

              

HTML

VÁLLALKOZÓ TANODA BLOG-felnőttképzés, tanfolyamok

A Vállalkozó Tanoda ingyenes üzleti -és marketing blogja segítséget kíván nyújtani minden vállalkozónak abban, hogy jobbá tegye marketingjét, és több ügyfélre, több bevételre tegyen szert! Emellett a blogban a Vállalkozó Tanoda Üzleti Szakképző Iskola induló üzleti képzéseiről is rendszeresen hírt adunk! Témakörök: online és offline marketing technikák, vevőlélektan, vevőszerzés, pályázatírás, üzleti képzések, szervezetfejlesztés, céges tanfolyamok, projektmenedzsment, felnőttképzés, piacképes üzleti szakmák.

Friss topikok

  • Kontárblog: pont erről írtam most én kontar.blog.hu/2010/01/25/promocio_vagy_penzelbaszas (2010.01.25. 15:24) Válság és kommunikáció!

3 valóban használható tipp!

2011.01.19. 10:28 Weinzierl Anett

Egyértelműen nő az igény az olyan tippekre, anyagokra, és természetesen tréningekre, képzésekre is, amiket valóban fel tud használni a delikvens arra, hogy a segítségével tovább lépjen az életben, vagy - vállalkozások esetében- fejleszteni tudja a segítségével az üzletet.

Nos, szeretnék a figyelmedbe ajánlani 3 olyan képzést, amivel garantáltan előbbre jutsz, hiszen a tapasztalatok és visszajelzések egyértelműen ezt támasztják alá.

 

- Pályázatíró képzés
A Vállalkozó Tanoda Pályázatíró képzése azért nagyon közkedvelt, mert magas tudásszintet ad, anélkül, hogy hónapokon keresztül az iskolapadhoz lennél szögezve.

A tanfolyam intenzív, az anyagmennyiség sem kevés, viszont nagy előnye, hogy gyakorlatias, hamar lejárható, és a képzés elvégzését követően használni is tudod a megszerzett tudást:
- belevetheted magad a pályázatok írásásba, pályázatíi tanácsadásba.
- vagy ha vállalkozóként megbízol valakit pályázatírással, akkor képben leszel, és átlátod a munkáját. (ugyebár tudjuk, hogy ez egy vállalkozó számára rendkívül fontos)

A következő Pályázatíró csoportjaink február elején indulnak.
Január 30-ig még jelentkezhetsz a pécsi, vagy a budapesti csoportba!

- Online Marketing Specialista képzés
A képzést már tucatnyi vállalkozó elvégezte, de akadnak szép számmal a végzett tanulók között marketingesek is, akiknek szükségük van arra, hogy az online markeitngben is maximálisan otthon legyenek.

Egyébként ez az egyik olyan képzésünk, amit Privát Tanuló Státuszban is el lehet végezni, és sokan választják ezt a lehetőséget.
Nem is csoda, hiszen így egyrészt nem kell megvárni a  következő csoport indulását, másrészt mindenki a saját vállalkozására szabottan tanulja meg felépíteni az online markeitng rendszert.

A következő csoportok február közepén indulnak, itt bővebben is olvashatsz az Online Marketing Specialista képzésről!

- Üzleti Start képzés- az induló vállalkozók NR1 képzése.
Legalább annyian választják ezt a kurzust, mint az Online Marketing Specialista képzést.
Nem véletlenül!
Az első pár év általában nagy megpróbáltatást jelent egy induló vállalkozó számára.
A képzés küldetése az, hogy profin indulj a vállalkozásoddal, és "meg tudd spórolni a tanulópénzt. "

Kapnak elég pofont az induló vállalkozók, hát csökkentsük, amennyire lehet!
Itt bővebben is olvashatsz az Üzleti Start képzésről!
A februárban induló csoportokba január 31-ig jelentkezhetsz!

 

Várunk szeretettel képzéseinkre januárban, és februárban is!

Sikeres vállalkozást, jó tanulást kíván Neked,
a Vállalkozó Tanoda csapata!

 




Vállalkozó Tanoda
A magyar kisvállalkozók iskolája!
Budapest-Pécs

Vállalkozás felpörgető tanfolyamok
Vállalkozásra szabott marketing-üzleti tanácsadás

 



 

Címkék: online marketing internet marketing fejlesztés internetes vállalkozás online vállalkozás egyéni vállalkozó marketing tippek marketing tanácsadás kisvállalkozói marketing kisvállalati online marketing tanfolyam internet marketing képzés budapest pályázatírás pályázatíró tanfolyam online marketing tanácsadás online vállalkozó vállalkozás indítás

A bejegyzés trackback címe:

https://kisvallalkozoi-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr42595232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása