Iratkozzon fel a Vállalkozó Tanoda ingyenes vállalkozói hírlevelére, és azonnal
értesítjük, amint új bejegyzés születik a blogban!
Ráadásul a hírlevélben olyan értékes, ingyenes cikkeket,
tanulmányokat is kiküldünk, amelyeket a blogban nem jelenítünk meg!
 

Feliratkozom

              

Vállalkozó Tanoda-gyakorlatias üzleti-marketing tanfolyamok kis-és középvállalkozóknak! kihelyezett vállalati képzések: HR, szervezetfejlesztés, online marketing, munkahelyi egészségmegőrzés!

HTML

VÁLLALKOZÓ TANODA BLOG-felnőttképzés, tanfolyamok

A Vállalkozó Tanoda ingyenes üzleti -és marketing blogja segítséget kíván nyújtani minden vállalkozónak abban, hogy jobbá tegye marketingjét, és több ügyfélre, több bevételre tegyen szert! Emellett a blogban a Vállalkozó Tanoda Üzleti Szakképző Iskola induló üzleti képzéseiről is rendszeresen hírt adunk! Témakörök: online és offline marketing technikák, vevőlélektan, vevőszerzés, pályázatírás, üzleti képzések, szervezetfejlesztés, céges tanfolyamok, projektmenedzsment, felnőttképzés, piacképes üzleti szakmák.

Friss topikok

  • Kontárblog: pont erről írtam most én kontar.blog.hu/2010/01/25/promocio_vagy_penzelbaszas (2010.01.25. 15:24) Válság és kommunikáció!

Dolgozzon profi Projektmenedzserként!

2012.05.16. 11:47 Weinzierl Anett

A projektmenedzserek egyik legfontosabb feladata, hogy reális és megvalósítható projektcélokat tűzzenek ki a menedzsment elé (pl. ki, mit, hogyan és mikor végez, mi lesz a részfeladata, team munka létrehozása, erősítése stb.), továbbá a projekt folyamatát megfelelő szakaszokra tudják bontani.
(előkészítés szakasza: mely lépések azok ami után a projekt beindulhat (pl. menedzsment kiválasztás, stáb felállítása, stb.)

Használniuk kell a  projektvezetési eszközöket és technikákat, és nyomon kell követniük a projekt minden fázisában a megfelelő erőforrásokat(humánerőforrás, pénzügyi elszámolások, stb.).

Fontos, hogy a projekt költségeit össze tudják rakni, és meg tudják szervezni a projektszervezetet.

Dolgozzon képzett Projektmenedzserként a
Projektmenedzsment  a gyakorlatban- tanfolyam elvégzése után!

A képzés célja, hogy a tanulók képessé váljanak a projektek előkészítésére, tervezésére, végrehajtására, irányítására, ellenőrzésére, értékelésére, projektek után követésére.

Jelentkezzen a június elején induló, kiscsoportos Projektmenedzsment képzésünkre legkésőbb május 26-ig, és dolgozzon képzett Projektmenedzserként!A képzés részletei:
- kiscsoportos, gyakorlatias képzés
- oktatás heti egy alkalommal, 5 órában
- kétnyelvű (angol-magyar) bizonyítvány
- részletfizetési lehetőség


Várjuk szeretettel az induló képzésre!
További induló tanfolyamainkról itt olvashat bővebben!

Vállalkozó Tanoda Üzleti képzések
www.vallalkozoi-tanfolyamok.net


 

 

 
 
 
 
 

Címkék: felnőttoktatás projektmenedzsment felnőttképzés felnőttoktatás pécs projektmenedzser képzés pécs projektmenedzselés oktatás

A bejegyzés trackback címe:

https://kisvallalkozoi-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr104516234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.