Iratkozzon fel a Vállalkozó Tanoda ingyenes vállalkozói hírlevelére, és azonnal
értesítjük, amint új bejegyzés születik a blogban!
Ráadásul a hírlevélben olyan értékes, ingyenes cikkeket,
tanulmányokat is kiküldünk, amelyeket a blogban nem jelenítünk meg!
 

Feliratkozom

              

Vállalkozó Tanoda-gyakorlatias üzleti-marketing tanfolyamok kis-és középvállalkozóknak! kihelyezett vállalati képzések: HR, szervezetfejlesztés, online marketing, munkahelyi egészségmegőrzés!

HTML

VÁLLALKOZÓ TANODA BLOG-felnőttképzés, tanfolyamok

A Vállalkozó Tanoda ingyenes üzleti -és marketing blogja segítséget kíván nyújtani minden vállalkozónak abban, hogy jobbá tegye marketingjét, és több ügyfélre, több bevételre tegyen szert! Emellett a blogban a Vállalkozó Tanoda Üzleti Szakképző Iskola induló üzleti képzéseiről is rendszeresen hírt adunk! Témakörök: online és offline marketing technikák, vevőlélektan, vevőszerzés, pályázatírás, üzleti képzések, szervezetfejlesztés, céges tanfolyamok, projektmenedzsment, felnőttképzés, piacképes üzleti szakmák.

Friss topikok

  • Kontárblog: pont erről írtam most én kontar.blog.hu/2010/01/25/promocio_vagy_penzelbaszas (2010.01.25. 15:24) Válság és kommunikáció!

Keresőoptimalizálás, Pályázatíró, Projektmenedzser tanfolyamok-ízelítő a szeptemberi sikerszakmákból!

2012.09.11. 09:03 Weinzierl Anett

Szeptember végén és október első felében ismét indítjuk közkedvelt tanfolyamainkat, melyekre még jegyet válthat!

Képzéseink kiscsoportos formában indulnak, és elsősorban a gyakorlati megvalósításra fókuszálnak, hiszen hallgatóink 80%-ban azért választják a Vállalkozó Tanoda  képzéseit, mert az adott szakmákban szeretnének dolgozni.

Ez pedig csakis úgy lehetséges, ha gyakorlati képzésen vesznek részt.

A "Pályázatírás a gyakorlatban"-tanfolyam esetében a képzés elsődleges célja, hogy a hallgatók sikeresen pályázhassanak a támogatásokra, vagy képzett Pályázatíróként megállják a helyüket  a piacon.
palyazatiras.jpg
Jelentkezzen az október elején induló pályázatíró csoportba legkésőbb szeptember 20-ig!

Induló "Projektmenedzsment a gyakorlatban"- tanfolyamunk sikeres elvégzése után képes lesz projektek sikeres menedzselésére a tervezéstől elkezdve, a megvalósításon át egészen a projekt után követésig!
projectmanagement2.jpg


Szeretne a pályázatírásban és a projektmenedzsmentben egyaránt profi lenni?
Jól dönt, hiszen a két szakterület összefonódik: a pályázatíróknak rendelkezniük kell projektmenedzseri tudással is, és ez fordítva is igaz: bizony a projektmenedzsernek ismernie kell a pályázatírás alapjait.

A "Pályázatíró és Projektmenedzser" kombinált tanfolyam mindkét szakmára képez.
Így ez a legjobb választás akkor, ha mindkét szakterületet ki szeretné tanulni!

Jelentkezzen az induló csoportba legkésőbb szeptember 18-ig!

 

aduedu.jpg

Szeptember végén startol "Keresőoptimalizálás a gyakorlatban" tanfolyamunk, mely képzés során a keresőoptimalizáláson túl a linkmarketinget is megtanulja.

Várjuk szeretettel induló  képzéseinkre!

Vállalkozó Tanoda Üzleti Szakképző Iskola
A piacképes üzleti szakmák szállítója!
www.vallalkozoi-tanfolyamok.net

VT_logo_uj.jpg

 

Címkék: keresőmarketing keresőoptimalizálás pályázatírás tanfolyamok felnőttoktatás projektmenedzsment hatékony weboldal felnőttotkatás időmenedzsment tréning hr szervezetfejlesztési tréningkihelyezett üzleti képzések felnőttképzés felnőttoktatás pécs tanfolyam felnőttképzés üzleti oktatás időmenedzsment tanfolyam pályázatírás oktatás baranya gyakorlatias üzleti képzések felnttképzés pályázatíró tanfolyam pécs projektmenedzser képzés pécs projektmenedzselés oktatás profi pályázatírás felnőttképzés felnőttoktatás baranya

A bejegyzés trackback címe:

https://kisvallalkozoi-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr884767855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.