Iratkozzon fel a Vállalkozó Tanoda ingyenes vállalkozói hírlevelére, és azonnal
értesítjük, amint új bejegyzés születik a blogban!
Ráadásul a hírlevélben olyan értékes, ingyenes cikkeket,
tanulmányokat is kiküldünk, amelyeket a blogban nem jelenítünk meg!
 

Feliratkozom

              

HTML

VÁLLALKOZÓ TANODA BLOG-felnőttképzés, tanfolyamok

A Vállalkozó Tanoda ingyenes üzleti -és marketing blogja segítséget kíván nyújtani minden vállalkozónak abban, hogy jobbá tegye marketingjét, és több ügyfélre, több bevételre tegyen szert! Emellett a blogban a Vállalkozó Tanoda Üzleti Szakképző Iskola induló üzleti képzéseiről is rendszeresen hírt adunk! Témakörök: online és offline marketing technikák, vevőlélektan, vevőszerzés, pályázatírás, üzleti képzések, szervezetfejlesztés, céges tanfolyamok, projektmenedzsment, felnőttképzés, piacképes üzleti szakmák.

Friss topikok

  • Kontárblog: pont erről írtam most én kontar.blog.hu/2010/01/25/promocio_vagy_penzelbaszas (2010.01.25. 15:24) Válság és kommunikáció!

Vállalkozz okosan!-Rendezvény a baranyai vállalkozások fejlődéséért

2012.04.26. 11:44 Weinzierl Anett

2012. május 4-én reggel 8.30 órai kezdettel kerül megrendezésre Pécsett a Corso hotelben a Bizalmi Kör és iskolánk, a Vállalkozó Tanoda szervezésében a Vállalkozz okosan!  Országos rendezvénysorozat pécsi programja.

A rendezvény célja, hogy a baranyai cégek és vállalkozások versenyképességét javítsuk
, szakmai előadásokkal és konkrét vállalkozásfejlesztési eszközökkel segítve a KKV szektor képviselőit.

” Magyarországon a vállalkozni tudás meglehetősen gyerekcipőben jár. Az igazi KKV réteg nem rendelkezik kellő „vállalkozni tudással”, így a vállalkozások mintegy 98%-a (KSH Adat, 2004-2010 között készített felmérés alapján) nem éri meg az 5 éves kort. Amelyik megéri, annak jelentős része oly mértékben épül a tulajdonos személyére utalva, hogy a következő veszély a megszűnés szempontjából az, hogy a tulajdonos elfárad. „- mondta Gangel Péter, a rendezvény egyik szervezője. (Bizalmi Kör)

Baranyai vállalkozások a fejlődés útján

Az az üzletember, aki az üzleti kapcsolatait bizalomra alapozza kiszámítható, hamarosan jól működő üzleti világban találja magát. Mi ennek a titka? Egyszerű: Csak olyat tegyünk üzletfeleinkkel, amit örülnénk ha velünk tennének.  Akinek bizalmon alapulnak az üzleti kapcsolatai, olyan kapuk nyílnak meg neki, melyeket eddig nem is remélt.


A vállalkozni tudás hiányát könnyű megoldani, mégis talán ez a legkevésbé megoldott probléma. Van egy szegmens, a „’90-es évek vállalkozói” akik az elmúlt 20 évben sikerre vittek néhány vállalkozást. Sikerük részben a piaci éleslátásuknak, részben vállalkozói érzéküknek volt köszönhető. A piac azóta megváltozott!
Van egy másik csoport, a kezdő vállalkozók. Nekik is adott a kihívás.
 

Aki kíváncsi 3 gyakorlati tippre, ami a baranyai régióban tevékenykedő vállalkozások számára a fejlődés útján irányt képes mutatni , azt várjuk szeretettel a Corso Hotelben  május 4-én, reggel 8.30-tól az egészen délután 16.00-ig tartó előadás sorozatra-és kapcsolatépítő délelőttre.
A rendezvény kiemelt szakmai támogatója a NetlogiC School  Informatika iskola, médiatámogatója az X4site Videó Tv - Online Tv Pécs.
 

További információ, és regisztráció a

bizalmikor.com oldalon,
valamint az alábbi elérhetőségeken:
Weinzierl Anett felnőttképzési szakértő- Vállalkozó Tanoda  +3672/70-20-49
Gangel Péter- Bizalmi kör  +3670/948-2295



 

 


 

 

Vállalkozó Tanoda- A piacképes üzleti szakmák szállítója!

 

Címkék: oktatás tanfolyam vállalkozó válságkezelés kisvállalkozó egyéni vállalkozó vállalkozás indítása tanfolyamok tanoda vállalkozás felépítése kisvállalkozói marketing vevőgeneráló program üzleti képzések vállalkozó tanoda tanfolyam felnőttképzés üzleti oktatás vállalkozz okosan baranyai vállalkozások

A bejegyzés trackback címe:

https://kisvallalkozoi-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr614474521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása