Iratkozzon fel a Vállalkozó Tanoda ingyenes vállalkozói hírlevelére, és azonnal
értesítjük, amint új bejegyzés születik a blogban!
Ráadásul a hírlevélben olyan értékes, ingyenes cikkeket,
tanulmányokat is kiküldünk, amelyeket a blogban nem jelenítünk meg!
 

Feliratkozom

              

Vállalkozó Tanoda-gyakorlatias üzleti-marketing tanfolyamok kis-és középvállalkozóknak! kihelyezett vállalati képzések: HR, szervezetfejlesztés, online marketing, munkahelyi egészségmegőrzés!

HTML


Vállalkozó Tanoda-gyakorlatias üzleti-marketing tanfolyamok kis-és középvállalkozóknak! kihelyezett vállalati képzések: HR, szervezetfejlesztés, online marketing, munkahelyi egészségmegőrzés!

VÁLLALKOZÓ TANODA BLOG-felnőttképzés, tanfolyamok

A Vállalkozó Tanoda ingyenes üzleti -és marketing blogja segítséget kíván nyújtani minden vállalkozónak abban, hogy jobbá tegye marketingjét, és több ügyfélre, több bevételre tegyen szert! Emellett a blogban a Vállalkozó Tanoda Üzleti Szakképző Iskola induló üzleti képzéseiről is rendszeresen hírt adunk! Témakörök: online és offline marketing technikák, vevőlélektan, vevőszerzés, pályázatírás, üzleti képzések, szervezetfejlesztés, céges tanfolyamok, projektmenedzsment, felnőttképzés, piacképes üzleti szakmák.

Friss topikok

  • Kontárblog: pont erről írtam most én kontar.blog.hu/2010/01/25/promocio_vagy_penzelbaszas (2010.01.25. 15:24) Válság és kommunikáció!

Pályázzunk okosan!-Tippek a sikeres pályázatíráshoz

2012.08.22. 08:58 Weinzierl Anett

A mai bejegyzésben néhány értékes tippel szeretnénk segíteni a pályázatírókat munkájukban, hiszen a pályázatíróknak sok apró dologra kell figyelniük egy pályázat megírása során.

Cél és eredmény

Akkor lehet sikeres egy pályázat, ha világosan kiderül belőle, hogy mi a célja, és világosan előre vetíti, hogy eredményeket fog produkálni a jövőben!

Legyen könnyen érthető!

Az anyag legyen könnyen érthető, átlátható  azok számra, akik majd elolvassák! Pályázatírás alatt ezt tartsuk szem előtt!

Mihez kérjük?
kerdes.jpg
Fontos világosan látnunk, és láttatnunk, hogy mihez igényeljük a támogatást, és a projektet milyen üzleti partnerekkel/ alvállalkozókkal kívánjuk megvalósítani.
Összefoglalva: A pályázati folyamat legyen tiszta, és érthető!

Kiemelések

Fontosak a formai "finomságok" is. Amennyiben ki szeretnének emelni valamit, aláhúzás, vagy dőlt betű helyett inkább vastag betűt használjunk, mert ez könnyebben olvasható, és nem olvad bele a szövegkörnyezetbe.
Ne írjunk km hosszú mondatokat, mert ez nehezíti az értelmezést!

Olvassuk el a pályázati kiírást!
happylesson10.jpg
Ennek elméletileg evidensnek kellene lennie, de néha bizony utólag derül ki, hogy a pályázó szervezet/ vállalkozás nem is pályázhatott volna a kiírás szerint!
Fontos tehát, hogy a pályázati kiírást alaposan elolvassuk és értelmezzük!
(Nem véletlen, hogy a Pályázatírás a gyakorlatban - tanfolyamon már az első órán pályázati kiírásokat értelmeznek a hallgatóink!)

Ami még nagyon fontos: A hitelesség

A pályázat hitelessége nagyon fontos, és ezt hangsúlyozzuk is ki pályázat egészében.
Alátámaszthatjuk háttéranyagokkal, véleményekkel, igazolásokkal, támogató levelekkel stb.


Legyen profi a pályázatírásban, és pályázzon sikerrel a támogatásokra, vagy dolgozzon képzett Pályázatíróként a - Pályázatírás a gyakorlatban- tanfolyamunk elvégzése után!
happyedu9.jpg
legyen ott az induló szeptemberi csoportban!

Jellemzők:
- Kiscsoportos, gyakorlatias képzés

- Oktatás heti egy alkalommal, 4 órában, hétköznap délután, vagy szombat délelőttönként (választható!).
- Kétnyelvű, bizonyítvánnyal
- Részletfizetési lehetőséggel


Jelentkezzen az induló pályázatíró tanfolyamra legkésőbb szeptember 7-ig!

További induló képzéseinket itt találja!

Várjuk szeretettel!

Vállalkozó Tanoda Üzleti Szakképző Iskola
A piacképes üzleti szakmák szállítója!
www.vallalkozoi-tanfolyamok.net

VT_logo_uj.jpg

Címkék: ingyenes sikeres baranya tippek pályázatírás pályázatíró okosan pályázatíró tanfolyam pályázatírás képzés pályázati oktatás pécs baranya pályázati dömping pályázatíró képzés pályázatírás oktatás baranya felnőttképzés felnőttoktatás pályázatírás oktatás pályázatíró tanfolyam pécs felnőttképzés felnőttoktatás baranya pályázatírási pályázzunk csekklista

A bejegyzés trackback címe:

https://kisvallalkozoi-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr374725312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása