Iratkozzon fel a Vállalkozó Tanoda ingyenes vállalkozói hírlevelére, és azonnal
értesítjük, amint új bejegyzés születik a blogban!
Ráadásul a hírlevélben olyan értékes, ingyenes cikkeket,
tanulmányokat is kiküldünk, amelyeket a blogban nem jelenítünk meg!
 

Feliratkozom

              

Vállalkozó Tanoda-gyakorlatias üzleti-marketing tanfolyamok kis-és középvállalkozóknak! kihelyezett vállalati képzések: HR, szervezetfejlesztés, online marketing, munkahelyi egészségmegőrzés!

HTML

VÁLLALKOZÓ TANODA BLOG-felnőttképzés, tanfolyamok

A Vállalkozó Tanoda ingyenes üzleti -és marketing blogja segítséget kíván nyújtani minden vállalkozónak abban, hogy jobbá tegye marketingjét, és több ügyfélre, több bevételre tegyen szert! Emellett a blogban a Vállalkozó Tanoda Üzleti Szakképző Iskola induló üzleti képzéseiről is rendszeresen hírt adunk! Témakörök: online és offline marketing technikák, vevőlélektan, vevőszerzés, pályázatírás, üzleti képzések, szervezetfejlesztés, céges tanfolyamok, projektmenedzsment, felnőttképzés, piacképes üzleti szakmák.

Friss topikok

  • Kontárblog: pont erről írtam most én kontar.blog.hu/2010/01/25/promocio_vagy_penzelbaszas (2010.01.25. 15:24) Válság és kommunikáció!

Neked van céges víziód?!

2010.11.30. 16:10 Weinzierl Anett

 

Neked van céges víziód?

Arról beszélek, hogy tudod, hogy pl 5 év múlva milyennek szeretnéd látni a vállalkozásodat, és rendelkezel egy ehhez szükséges tisztán lefektetett stratégiával, útvonallal, hogy ezt hogyan fogod elérni?


Ezt szoktuk hosszabb távú víziónak nevezni, de természetesen rendelkezned kell egy rövid távú tervvel, stratégiával is.
Ezt általában egy évre előre szoktuk megtervezni, és ehhez csatoljuk a hozzá tartozó, szintén egy évre szóló marketing tervet.

A téma aktualitása nem véletlen, hiszen legkésőbb adott év decemberében szoktuk a jövő évi terveket kidolgozni.

A legrosszabb, ha van egy vállalkozásod, és egyáltalán nem tervezel a következő évre vele kapcsolatban!

Nagyon fontos, hogy  a jövő évi terv kidolgozása előtt átvizsgáld a jelenlegi ezstendőben elért eredményeidet, és vond le belőlük a legfontosabb tudnivalókat.

Szintén nagyon fontos momentum, hogy a tervek ne csak a  fejedben szülessenek meg, hanem vesd papírra (és számítógépre) őket!

A legjobb, ha minden nap látod minimum a rövidtávú terveidet, és a papírt kiakasztod az irodába, vagy kiragasztod a falra az iróasztalod fölé.

Ha  a tervezéssel, stratégiával, marketing tervvel nem boldogulsz egyedül, akkor keress minket bátran, hiszen a vállalkozásodra szabott tanácsadás keretében segítünk megtervezni a jövő évi teendőket, illetve a hosszú távú stratégiád kialakításában is segítünk.

 

Viszont addig is..
sikeres vállalkozást, és jó tervezgetést kíván Neked,
a Vállalkozó Tanoda csapata!

 




Vállalkozó Tanoda
A magyar kisvállalkozók iskolája!
Budapest-Pécs

Vállalkozás felpörgető tanfolyamok
Vállalkozásra szabott marketing-üzleti tanácsadás


 

Címkék: marketing oktatás ingyen stratégia ötletek üzleti tippek képzések vállalkozói terv vállalkozási felnőttképzés tanfolyamok kisvállalati

A bejegyzés trackback címe:

https://kisvallalkozoi-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr962483837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása