Iratkozzon fel a Vállalkozó Tanoda ingyenes vállalkozói hírlevelére, és azonnal
értesítjük, amint új bejegyzés születik a blogban!
Ráadásul a hírlevélben olyan értékes, ingyenes cikkeket,
tanulmányokat is kiküldünk, amelyeket a blogban nem jelenítünk meg!
 

Feliratkozom

              

Vállalkozó Tanoda-gyakorlatias üzleti-marketing tanfolyamok kis-és középvállalkozóknak! kihelyezett vállalati képzések: HR, szervezetfejlesztés, online marketing, munkahelyi egészségmegőrzés!

HTML


Vállalkozó Tanoda-gyakorlatias üzleti-marketing tanfolyamok kis-és középvállalkozóknak! kihelyezett vállalati képzések: HR, szervezetfejlesztés, online marketing, munkahelyi egészségmegőrzés!

VÁLLALKOZÓ TANODA BLOG-felnőttképzés, tanfolyamok

A Vállalkozó Tanoda ingyenes üzleti -és marketing blogja segítséget kíván nyújtani minden vállalkozónak abban, hogy jobbá tegye marketingjét, és több ügyfélre, több bevételre tegyen szert! Emellett a blogban a Vállalkozó Tanoda Üzleti Szakképző Iskola induló üzleti képzéseiről is rendszeresen hírt adunk! Témakörök: online és offline marketing technikák, vevőlélektan, vevőszerzés, pályázatírás, üzleti képzések, szervezetfejlesztés, céges tanfolyamok, projektmenedzsment, felnőttképzés, piacképes üzleti szakmák.

Friss topikok

  • Kontárblog: pont erről írtam most én kontar.blog.hu/2010/01/25/promocio_vagy_penzelbaszas (2010.01.25. 15:24) Válság és kommunikáció!

Hasznos linkgyűjtemény ingyen!!!-Katt és letöltés!

2009.04.04. 08:30 Weinzierl Anett

Szeretném egy kicsit "megédesíteni" a várakozási időt, amíg elkészül a legújabb ingyenes keresőoptimalizálás videóm, és azon gondolkodtam, mit is adhatnék, ami kapcsolatban áll az optimalizálással, és az olvasóim hasznára válik majd.

Úgy döntöttem, hogy egy válogatott, ingyenes linkkatalógus gyüjteményt töltök fel, hiszen a webldalak webkatalógusokba történő regisztrálása a linkmarketing egyik "ága".

A linkmarketing maga pedig elválaszthatatlan a keresőkre való optimalizálástól!
Sokan úgy gondolják, hogy elegendő egy jó optimalizálást végezni az adott weboldalra, és akkor a weboldal folyamatosan a Google első oldalain "csücsül" majd, nem csúszik vissza mondjuk a 16. oldalra.

Sajnos ez korántsem ilyen egyszerű! Szilárd meggyőződésem, hogy az optimalizálás csak a hatékony, és szakszerűen elvégzett linkmarketinggel együttesen hozhat kimagasló eredményt.

Az ingyenesen letölthető linklista elsősorban azoknak lesz hasznára, akik rendszeresen ajánlják oldalaikat katalógusokba és linklistákba, de szükségük lenne egy megszűrt listára, hiszen linktárból rengeteg van, de minőségi linktárból már kevesebb.

A legtöbb linknél már nem is magának a linklistának, vagy keresőnek az URL-jét adtam meg, hanem annak az aloldalnak az elérhetőségét, ahol a linket be lehet jelenteni.

Azt gondolom, mindenkinek , -aki a linkmarketing "szakterületén" komolyabban is tevékenykedik- vannak féltve őrzött, és nagy munkával összeállított listái, és remélem, hogy az alábbi listával egy kis segítséget tudok nyújtani a szelektáláshoz.

Klikk a letöltéshez!- Linklisták, webkatalógusok



További szép napot, és kellemes hétvégét kíván,

Weinzierl Anett
e-marketing tanácsadó˛és oktató
Vállalkozó Tanoda
www.vallalkozoi-tanfolyamok.net

 

 

Címkék: online marketing internet marketing webmarketing linkmarketing linklisták webkatalógusok

A bejegyzés trackback címe:

https://kisvallalkozoi-marketing.blog.hu/api/trackback/id/tr461045277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása